Wereldwijde vernietiging in trailer 'Geostorm'!

Wereldwijde vernietiging in trailer 'Geostorm'!

Gerard Butler moet ons van een ondergang redden.

In rampenfilms als 2012, The Day After Tomorrow en Deep Impact werd de onze aarde als eens zwaar getroffen en nu is het Geostorm die voor wereldwijde vernietiging zorgt. Hieronder de nieuwe trailer.

Het regiedebuut van scriptschrijver Dean Devlin (Independence Day, Stargate) was geen soepele onderneming. Geostorm heeft namelijk peperdure reshoots gehad, geleid door Danny Cannon (Judge Dredd, Gotham). Eerste screenings in december 2015 bleken namelijk rampalig te zijn verlopen. Het resultaat dat uiteindelijk is geboekt, is te zien vanaf 19 oktober.


Met rollen voor Gerard Butler, Abbie Cornish, Alexandra Lara, Jim Sturgess, Amr Waked, Ed Harris en Andy García zie je in Geostorm dat de klimaatverandering ervoor heeft gezorgd dat regeringen wereldwijd gezamenlijk het Dutch Boy Program zijn gestart. Het mondiale netwerk van satellieten is gewapend met technologieën om natuurrampen af te wenden. Na twee jaar succesvolle bescherming gaat er iets mis waardoor twee broers belast worden met het herstel van de storing vooraleer een wereldwijde Geostorm de planeet overspoelt.

NieuwsFilm

meest populair