Onthullende concept-art 'The Incredibles 2'!

Onthullende concept-art 'The Incredibles 2'!

Eindelijk het gewenste tweede deel.

Binnenkort is het weer tijd voor de D23 Expo, de bijeenkomst van de Walt Disney fanclub waar er een blik wordt gegeven op allerlei Disney stuff. Uiteraard ook films. Een van de titels die exposure krijgt, lijkt The Incredibles 2, het langverwachte vervolg op de animatietopper uit 2004. Via de App van D23 is eerste promo/concept-art onthuld.

De poster lijkt ook te onthullen dat de film verder gaat waar het eerste deel stopte. De concept art toont namelijk het voertuig van The Underminer (onder Mr. Incredible), de slechterik die aan het einde van deel één te zien is. Daarnaast zie je in de achtergrond ook enkele nieuwe helden en een mysterieuze wasbeer, welke zou kunnen dienen als een knipoog (Rocket uit Guardians of the Galaxy Vol. 2) naar de huidige generatie superheldenfilm.

Bekijk de afbeelding
In The Incredibles 2 van regisseur Brad Bird en Pixar keren de bekende gezichten uit het gezinnetje Parr weer terug, met Bob Parr / Mr. Incredible (stem Craig T. Nelson), Helen Parr / Elastigirl (Holly Hunter) en de kinderen Violet, Dashiell en Jack Jack. Andere terugkeerde figuurtjes zijn minimaal Frozone (Samuel L. Jackson) en Edna Mode (Brad Bird).

Het eerste deel uit 2004 wist wereldwijd $633,0 miljoen op te halen en wist Oscars voor Beste animatiefilm en Beste geluidsmontage binnen te slepen. Het tweede deel verschijnt juni volgend jaar.



NieuwsFilm

meest populair