Gerucht: 'Wonder Woman'-vervolg speelt zich af in Koude Oorlog

Diana vs. de Sovjets.

Wonder Woman is met haar opbrengst van 745 miljoen dollar wereldwijd nu de tweede best verdienende DCEU-film. Genoeg reden dus om na te denken over een vervolg. Warner, DC en regisseur Patty Jenkins schijnen er druk mee bezig te zijn en de site Screen Rant zegt van bronnen bij de studio informatie te hebben over het plot.

Het vervolg op Wonder Woman zou zich tijdens de Koude Oorlog afspelen, in de jaren tachtig. Diana (Gal Gadot) schijnt het op te moeten nemen tegen de Sovjet-Unie, tijdens de laatste dagen van de Koude Oorlog. Het productieteam wordt aan boord verwacht en volgens Screen Rant houden Geoff Johns en Jenkins zich al bezig met het script. Het gerucht gaat ook dat acteur Chris Pine terugkeert voor het vervolg, al is dat nog even de vraag, gezien het einde van Wonder Woman.

De volgende keer dat we Diana kunnen zien, is natuurlijk in Justice League. Daarin speelt ze samen met Ben Afflecks Bruce Wayne de drijvende kracht achter een team van superhelden. Samen nemen ze het op tegen de schurkachtige Steppenwolf en zijn Parademons.

Wonder Woman draait nog in de bioscoop; Justice League staat gepland voor 16 november.

NieuwsFilm

meest populair