Krachtige Thanos uit 'Avengers: Infinity War' laat zich zien!

Krachtige Thanos uit 'Avengers: Infinity War' laat zich zien!

Verwacht komende dagen veel gaafs.

De laatste twee weken van juli worden waarschijnlijk smullen voor de fans van superheldenfilms, in het specifiek de titels uit het Marvel Cinematic Universe. Er wordt namelijk heel wat onthuld tijdens de Disney's D23 en San Diego Comic Con 2017. Over de aankomende vier films in de reeks wordt veel nieuws verwacht!

Aankomend weekend is het weer D23, een evenement welke Walt Disney en fans van het huis van de muis verenigt. Disney toonde al een eerste blik op The Wasp en nu is er een enorm beeld van Thanos onthuld. Deze superslechterik zal in Avengers: Infinity War een kosmische oorlog ontketenen.

Hieronder zie je een aantal foto's van het beeld van Thanos, een motion capture rol van Josh Brolin. Overige zaken die tijdens D23 en Comic Con te verwachten zijn, is een nieuwe trailer voor Thor: Raknarok, informatie over en beeldmateriaal van Ant-Man and the Wasp, een en ander rond Black Panther en mogelijk zelfs een teaser voor Infinity War!

Onderstaande tweet van Mark Ruffalo voorspeld in ieder geval al veel goeds! En wat zit er onder de andere doeken op de foto's van Thanos?



#infinitywar thanos statue by legacy effects #d23expo

Een bericht gedeeld door Stitch Kingdom (@stitchkingdom) op


#infinitywar (to be unveiled after panel) #d23expo

Een bericht gedeeld door Stitch Kingdom (@stitchkingdom) op




NieuwsFilm

meest populair