Algemeen

Disney maakt ruimtefilm à la 'Cars' en 'Planes'

Nog meer pratende voertuigen...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
We hebben al Cars en Planes, maar aan dat rijtje mogen we binnenkort ook ruimteschepen toevoegen. DisneyToon Studios maakt namelijk een animatiefilm die daar inspiratie uit haalt, en zich in het heelal afspeelt. De film moet op 12 april 2019 in première gaan.

Disney kondigde dat aan tijdens de D23. De film verkent volgens de filmstudio de toekomst van de luchtvaart en moet de kijker meenemen op een ontdekkingstocht in de lucht en verder. De film wordt geregisseerd door Klay Hall en Bobs Gannaway en geproduceerd door Ferrell Barron.

Vroege beelden die tijdens de D23 vertoond werden lieten volgens ComingSoon zien dat er zeer snelle, geavanceerde vliegtuigen met ogen waren die de atmosfeer verlaten en de ruimte in kunnen vliegen. Disney liet ook al een eerste foto zien, die de studio op het internet gezet heeft. Hieronder het beeld.



3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Ze willen de Fast And The Furious franchise voor zijn... ;)

Ed Crane

Avatar

Wanneer krijgen we nou eigenlijk eindelijk een cross-over tussen beide franchises?

aspers

Avatar

Er was toch nog een nieuwe Pixar film aangekondigd op de D23? Een film van Dan Scanlon (monsters university).

“This film takes place in a fantasy world, but a modern fantasy world. Magic used to exist, but it was too difficult to do,” said John Lasseter. “Unicorns are everywhere, they are basically rodents.”

nieuwslaatste nieuws

meest populair