Algemeen

Fantastic Four terug naar Marvel? Kevin Feige vertelt!

Het zou zomaar eens kunnen...

door Jeffrey Kouters om 16:01 in Algemeen
Komt Marvels meest bekende superheldenfamilie naar het Marvel Cinematic Universe? Na twee uiterst magere pogingen om de geliefde Fantastic Four naar het witte doek te brengen, zou het zo maar eens kunnen dat de helden nu eindelijk worden thuisgebracht bij Marvel. Producer Kevin Feige vertelt!

In 2015 zagen we de Fantastic Four voor het laatst opduiken in de wereldwijde bioscoopzalen. De reboot van Fox werd door critici haast kapot geschreven en het publiek zat ook niet bepaald te wachten op de hervertelling van het oorsprongsverhaal van Reed Richards, Johnny Storm, Sue Storm en Ben Grimm.

Dit fenomeen zagen we eerder, weliswaar in veel mindere maten, bij filmstudio Sony met hun onderpresterende The Amazing Spider-Man-reeks. De matige Box Office-opbrengst van The Amazing Spider-Man 2 heeft er, zoals bekend, mede voor gezorgd dat Sony openstond om eens te praten met Marvel over het populaire karakter.

Uiteindelijk werden deze verkennende gesprekken ware onderhandelingen, met als resultaat de superdeal die we vandaag de dag hebben. Wellicht dat Fox nu ook voor een dergelijke aanpak is na het succes van Spider-Man: Homecoming? Zeker nu er in het MCU een bepaald gebouw leegstaat dat prima zou kunnen functioneren als 'Baxter Building', de welbekende thuisbasis van de Fantastic Four in de stripboeken.

Kevin Feige, de grote baas van het MCU, kreeg onlangs in een interview de vraag of we de Fantastic Four wellicht mogen verwachten in het MCU. "Ik ben nu zeventien jaar werkzaam voor Marvel," begint Feige zijn antwoord. "Op het moment zijn er absoluut geen plannen om de Fantastic Four naar het MCU te halen, maar er zijn de afgelopen zeventien jaar zoveel geweldige dingen gebeurd dat ik wel geloof dat het altijd wel zou kunnen gebeuren," aldus Feige.

Op de korte termijn lijken er dus geen plannen te zijn om Mr. Fantastic, The Human Torch, The Invisible Woman en The Thing te laten vechten aan de zijde van andere Marvel-helden als Doctor Strange, The Hulk, Captain America en Spider-Man. Maar zoals Feige het zelf min of meer zei: 'zeg nooit nooit'! Wie weet zijn de onderhandeling al wel stiekem gaande...

Zou jij de F4 graag in het Marvel Cinematic Universe willen zien? En wie zou jij casten in de hoofdrollen? Laat het ons weten in de comments!

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Lekker clickbait artikel. We zijn dus nog niks wijzer.

Ik zie de Fantastic Four graag terug bij Marvel, maar ik zie dat niet gauw gebeuren. Ik denk dat Fox het gewoon nog een keet gaat proberen.
Maar hopelijk komt er net zo'n deal tussen Fox en Marvel, als Sony en Marvel.

bigmichiel

Avatar

@Deception: Idd clickbait artikel.

"Fantastic Four terug naar Marvel? Kevin Feige vertelt!"
Antwoord: Nee. Net zoals gisteren en net zoals morgen.

Ang3l

Avatar

Wat een kutkomkommertijd artikel zeg.
Ikd acht al: da's best wel in strijd met vorige berichten, want toen zei ie dat er geen plannen waren.

EN DIE ZIJN ER DUS NOG STEEDS NIET!
Non-nieuws.

Next.

Ereptile

Avatar

Zou ik ze graag in het MCU willen zien? JA, maar zolang Fox koppig blijft, hoop ik dat de films van die studio rondom F4 kei en keihard falen. Zodra ze alleen maar verlies lijden met de F4, keert die familie hopelijk terug naar Marvel.

horizon

Avatar

Spiderman Homecoming moet nog z'n best gaan doen om de wereldwijde score van The Amazing Spider-man 1 & 2 te halen.The Amazing Spider-man 2 leverde 709 miljoen dollar in de bioscopen op. 80 minder dan Spider-Man 2.En in welke wereld is 709 miljoen dan matig?

Goku32

Avatar

Als the fantastic four weer terug is bij Marvel dan krijgen we teminsten een goeie fantastic four movie. En dan een goei Doom. Want Marvel steld nooit teleur dus ik hoop het. Spiderman homecoming is ook een toppertje van een film dus kom op Marvel lets do it

Speedster

Avatar

@horizon Exact dit dus.

GreenHornet

Avatar

we zijn de komende tientallen jaren nog niet van Marvel af

Robbepost

Avatar

En dan Chris Evans weer de Human Torch laten spelen ;)

Mas7

Avatar

Het wordt tijd! Marvel zal voor een fatsoenlijke versie zorgen!

NiekG

Avatar

The Thing vs Hulk. Bring it on!

Master Of Films

Avatar

En verdomd reageer ik toch weer op een clickbait artikel. Hoe doen ze dat toch bij FT?

horizon

Avatar

Dat is een kwaliteit.

MisterMarvel

Avatar

10 jaar gewerkt aan dit MCU. Iedereen houdt zijn eigen mening hier aan over. Voor sommige geniaal en geweldig en voor sommige een teleurstelling en voldoet het niet aan de verwachtingen. Of je nu Marvel fan bent of niet als je een beetje van comics houdt dan verheug je je toch enorm op deze film.
Ik kan niet wachten op de trailer en een scene van een half uur lijkt een over kill maar ik heb vertrouwen in de broers Russo dus laat die trailer maar snel komen.

Denk dat we een week moeten wachten aangezien er volgend weekend het SDCC is. Even geduld dus Marvel fans....

horizon

Avatar

Verkeerde nieuwsbericht meneermarvel.

MisterMarvel

Avatar

@ Horizon

Ik zie het hahaha

Hoorde bij de bekendmaking van de infinity war trailer

Sunspot

Avatar

De laatste film was echt schandalig slecht, echt niet te geloven hoe dat zo heeft kunnen komen.

Echt een film waarbij je je geld terug zou willen zien.

NieuwsFilm

meest populair