Fantastic Four terug naar Marvel? Kevin Feige vertelt!

Fantastic Four terug naar Marvel? Kevin Feige vertelt!

Het zou zomaar eens kunnen...

Komt Marvels meest bekende superheldenfamilie naar het Marvel Cinematic Universe? Na twee uiterst magere pogingen om de geliefde Fantastic Four naar het witte doek te brengen, zou het zo maar eens kunnen dat de helden nu eindelijk worden thuisgebracht bij Marvel. Producer Kevin Feige vertelt!

In 2015 zagen we de Fantastic Four voor het laatst opduiken in de wereldwijde bioscoopzalen. De reboot van Fox werd door critici haast kapot geschreven en het publiek zat ook niet bepaald te wachten op de hervertelling van het oorsprongsverhaal van Reed Richards, Johnny Storm, Sue Storm en Ben Grimm.

Dit fenomeen zagen we eerder, weliswaar in veel mindere maten, bij filmstudio Sony met hun onderpresterende The Amazing Spider-Man-reeks. De matige Box Office-opbrengst van The Amazing Spider-Man 2 heeft er, zoals bekend, mede voor gezorgd dat Sony openstond om eens te praten met Marvel over het populaire karakter.

Uiteindelijk werden deze verkennende gesprekken ware onderhandelingen, met als resultaat de superdeal die we vandaag de dag hebben. Wellicht dat Fox nu ook voor een dergelijke aanpak is na het succes van Spider-Man: Homecoming? Zeker nu er in het MCU een bepaald gebouw leegstaat dat prima zou kunnen functioneren als 'Baxter Building', de welbekende thuisbasis van de Fantastic Four in de stripboeken.

Kevin Feige, de grote baas van het MCU, kreeg onlangs in een interview de vraag of we de Fantastic Four wellicht mogen verwachten in het MCU. "Ik ben nu zeventien jaar werkzaam voor Marvel," begint Feige zijn antwoord. "Op het moment zijn er absoluut geen plannen om de Fantastic Four naar het MCU te halen, maar er zijn de afgelopen zeventien jaar zoveel geweldige dingen gebeurd dat ik wel geloof dat het altijd wel zou kunnen gebeuren," aldus Feige.

Op de korte termijn lijken er dus geen plannen te zijn om Mr. Fantastic, The Human Torch, The Invisible Woman en The Thing te laten vechten aan de zijde van andere Marvel-helden als Doctor Strange, The Hulk, Captain America en Spider-Man. Maar zoals Feige het zelf min of meer zei: 'zeg nooit nooit'! Wie weet zijn de onderhandeling al wel stiekem gaande...

Zou jij de F4 graag in het Marvel Cinematic Universe willen zien? En wie zou jij casten in de hoofdrollen? Laat het ons weten in de comments!



NieuwsFilm

meest populair