Jessica Alba voor de derde keer zwanger

Jessica Alba voor de derde keer zwanger

De 36-jarige moeder onthulde dat op Instagram.

Actrice en succesvolle zakenvrouw Jessica Alba gaat er een kind bij krijgen. Dat heeft ze zelf maandag bekendgemaakt met de onderstaande video die ze via haar Instagram-account plaatste. De Sin City-ster werd daarbij geholpen door haar twee dochters.



We zien ze alle drie een ballon vasthouden in de vorm van een getal. Alba's eerste kind, de 9-jarige Honor Marie, schuilt achter de één en Haven Garner (5 jaar) houdt vrolijk de twee beet. Zelf doet de actrice gek met de drie. Als tekst had ze toegevoegd: "Cash Warren en ik zullen officieel in de minderheid zijn." Met daarbij additionele formuleringen zoals "Baby aan boord", "Hier gaan we weer" en "Gezegend."

Zakenman Cash Warren is de zoon van acteur Michael Warren (The Hunted). Alba leerde hem in 2004 kennen toen ze Fantastic Four opnam. Vier jaar later waren ze getrouwd en kregen ze hun eerste kind. Wanneer hun nieuwste schat aan het gezin wordt toegevoegd is niet bekendgemaakt. Vermoedelijk volgend jaar.

Voor een tijd lang noemde de actrice haar bedrijf The Honest Company - welke ze in 2012 oprichtte - haar derde kindje. "Ik ben tevreden met mijn twee meisjes. Misschien over vijf of tien jaar dat we er nog één krijgen. Wie weet. Maar voorlopig vind ik het allemaal goed," vertelde ze in hetzelfde jaar.

NieuwsFilm

meest populair