Cara Delevingne waarschijnlijk niet terug voor 'Suicide Squad 2'

Cara Delevingne waarschijnlijk niet terug voor 'Suicide Squad 2'

Enchantress / Dr. June Moone keert waarschijnlijk niet terug.

Cara Delevingne lijkt er behoorlijk zeker van dat ze niet terugkeert voor Suicide Squad 2. Zij speelde in David Ayers DC-film de rol van Enchantress, maar gezien het einde van die film zou het wel eens goed kunnen dat ze niet terug kan keert. Tegelijk had ze wel als Dr. June Moone terug kunnen keren, maar die heeft vermoedelijk weinig toe te voegen aan een film over schurken met superkrachten.

Tegenover USA Today vertelde Delevingne dat ze er "behoorlijk zeker" van is dat ze niet terugkeert. "Het was een levensveranderende ervaring en natuurlijk zou ik graag terugkeren voor een tweede film. Maar ik denk niet dat het past bij het personage. Maar wellicht dat ik wel op de set kan gaan rondhangen met iedereen."

Suicide Squad leidde er overigens wel toe dat Warner besloot een Gothan City Sirens-film te laten maken door David Ayer. Ook wordt overwogen een spin-off rond Will Smiths Deadshot te maken. Suicide Squad 2 zou in de loop van 2018 openomen worden en Jaume Collet-Serra is de voornaamste kandidaat voor de regie.

NieuwsFilm

meest populair