'Deadpool 2' wordt grappiger dan origineel

'Deadpool 2' wordt grappiger dan origineel

En Blind Al is terug op een nieuwe setfoto!

T.J. Miller denkt dat Deadpool 2 wellicht grappiger wordt dan de eerste film. Hij vertelde dat tijdens een interview met Screen Rant over The Emoji Movie. Afgezien daarvan is er weer een nieuwe setfoto geplaatst door acteur Ryan Reynolds, waaruit blijkt dat Blind Al (Leslie Uggams) gewoon terugkeert.

"Dit deel heeft een nog veel grotere rol voor Weasel dan eerst. Ik moest zo hard lachen om het script dat ik een iPad liet vallen in een restaurant toen ik het aan het lezen was. Het is waar Ryan [Reynolds] en ik het over hadden, we weten wat voor toon je kan hanteren, iedereen heft deze personages gespeeld en we weten wat er op het spel staat. Maar het belangrijkste is dat we de toon kennen, en weten hoe je die perfect kan aanslaan. Dus ik denk dat het grappiger kan worden dan het origineel. Ik ben er heel erg enthousiast over," aldus Miller.

Dan de nieuwe foto vanaf de set. Actrice Uggams speelt dus weer de rol van Blind Al en dat is goed om te weten, want haar scènes met Deadpool waren een van de (vele) hoogtepunten van Deadpool 2.

Verwacht wordt dat tijdens het San Diego Comic-Con panel van Deadpool 2 meer bekend wordt gemaakt over de film. Vanaf 1 juni 2018 draait deze in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair