Algemeen

Jared Leto hoofdrol stripverfilming 'Bloodshot' aangeboden

En hij verving David Bowie in 'Blade Runner 2049'.

door Kaj van Zoelen om 18:13 in Algemeen
Sony wil Jared Leto casten in de hoofdrol van Bloodshot, de verfilming van de gelijknamige strip van Valiant. Ze hebben Leto de rol aangeboden, maar de onderhandelingen moeten nog beginnen. Bloodshot zal geregisseerd worden door Dave Wilson, die samen met Deadpool regisseur Tim Miller bij Blur Studios werkte en filmpjes voor computerspellen regisseerde, waaronder Halo 2, Mass Effect 2 en Bioshock Infinite.

Bloodshot moet het begin van een nieuwe franchise worden voor Sony, inclusief een reeks Bloodshot films en een reeks Harbinger films (ook een strip van Valiant), die daarna moeten samenkomen in een Harbinger War film. Want iedereen wil het succes van Marvel.

Voor Jared Leto zou het de tweede (grote) stripverfilming in korte tijd betekenen, nadat hij vorig jaar te zien was in Suicide Squad als The Joker.

Jared Leto zal dit jaar nog te zien zijn in Blade Runner 2049 als Neander Wallace, maar de rol die hij speelt moest eerst naar iemand anders gaan. Regisseur Denis Villeneuve heeft namelijk verteld dat hij voor Neander Wallace tijdens het schrijven niemand minder dan David Bowie wilde hebben. Want volgens hem was Bowie van grote invloed op zowel de originele Blade Runner als op Blade Runner 2049.

Maar toen Bowie vorig jaar overleed moest Villeneuve op zoek naar iemand ''met dezelfde rockster kwaliteiten'' en kwam op Jared Leto uit. Een boude uitspraak, die veel fans van Bowie en van muziek tegen de haren in zal strijken. Leto noemde ondertussen vorig jaar Bowie als inspiratie voor zijn versie van The Joker.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

Toen ik Sony zag ben ik gestopt met lezen..

RoberPaulsen

Avatar

Toen ik Jared Leto las ben ik gestopt met lezen. Ik snap echt niet dat hij voor zoveel films wordt gevraagd, ik vind het echt een belabberde acteur. Erg jammer dat ie in Blade Runner speelt.

Pronk47

Avatar

Wat heeft Bowie dan voor invloed gehad op de originele Blade Runner?

Speedster

Avatar

Heb niks tegen Jared Leto. Vind hem wel lekker acteren. Vooral in Mr. Nobody. En verder geef ik Sony ook wel een kans. Al moeten ze niet altijd denken met dollartekens, niet altijd Marvel willen nastreven.

Master Of Films

Avatar

Ja $ony. Ze maken geweldige camera's en Playstation's. Maar die films van hun...????

Nature

Avatar

Waardeloos acteur, heeft de joker ook verschrikkelijk slecht gespeeld.

NieuwsFilm

meest populair