Captain Marvel zit niet in 'Avengers: Infinity War'

Captain Marvel zit niet in 'Avengers: Infinity War'

Maar wel in Avengers 4?

Tijdens de San Diego Comic-Con werd onthuld dat Captain Marvel, waarin Brie Larson de titelrol speelt, zich in de jaren negentig afspeelt. De Skrulls zijn de grote schurken en Samuel L. Jacksons Nick Fury speelt er ook een rol in. Nu blijkt dat dit de eerste keer wordt dat we Larsons heldin ontmoeten. Ze zit niet in Avengers: Infinity War.

Dat onthulde regisseur Joe Russo (die samen met broer Anthony de film maakt) tegenover ComicBook.com. Hij wilde niet ontkennen noch bevestigen dat Captain Marvel in de zomer van 2019 in Avengers 4 te zien zal zijn, maar die kans lijkt groot.

Gespeculeerd wordt dat Captain Marvel op het einde van de film ontvoerd wordt door de Skrulls en gevangen gezet. Een van de belangrijkste verhaallijnen die de schurken in de comics hebben, heet Secret Invasion, waarin een aantal van de grootste helden van de planeet vervangen zijn door Skrulls, die als sleeper agents wachten op het juiste moment om aan te vallen. Wellicht dat zoiets dus met Captain Marvel gebeurt aan het einde van de film, waarna ze in de vierde Avengers-film ontsnapt en zich bij de strijd tegen Thanos voegt. Hoe anders zou Marvel de afwezigheid van de krachtige dame verklaren?

Vanaf 7 maart 2019 draait de film van regisseurs Anna Boden en Ryan Flack in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair