Neill Blomkamp wil nog steeds afreizen naar 'The Gone World'

Neill Blomkamp wil nog steeds afreizen naar 'The Gone World'

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat Blomkamps laatste film Chappie in de bios draaide.

Regisseur Neill Blomkamps (Elysium, Chappie, District 9) heeft bevestigd dat hij nog steeds van plan is om een verfilming te maken van het nog te verschijnen scifi-/tijdreis-/thriller-boek The Gone World. Het verhaal van het boek speelt zich af in 1997 met als setting Pennsylvania en gaat over Shannon Moss, een medewerker van de Naval Criminal Investigative Service (NCIS). Ze krijgt de opdracht om de moord van de familie van een Navy SEAL op te lossen en de vermiste dochter van deze SEAL op te sporen.

De soldaat in kwestie was eerder een astronaut aan boord van ruimteschip U.S.S. Libra, waarvan werd gedacht dat deze in de diepste krochten van Deep Time verloren was geraakt. Moss zelf had eerder ervaring met het mentale trauma dat ontstaat na door de tijd te hebben gereisd.

Blomkamp liet tijdens een recent interview nog weten dat hij nog steeds goede hoop heeft dat hij de film mag maken. Tijdens een Twitter-bericht van vandaag liet hij daarnaast weten dat er nog steeds hard aan gewerkt wordt en dat The Gone World mogelijkerwijs zijn volgende film is voor 20th Century Fox.



NieuwsFilm

meest populair