Eindelijk weer wat nieuws over de remake van 'The Little Shop of Horrors'

Eindelijk weer wat nieuws over de remake van 'The Little Shop of Horrors'

Gaat het nu dan echt gebeuren?

Een paar jaar geleden liet Warner Bros. al weten dat ze dachten aan remake van The Little Shop of Horrors en buiten het bericht in 2012 dat Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises) eventueel erin zou spelen is het stil gebleven rondom het project, maar daar komt verandering in. Van Levitt is geen sprake meer; het gerucht gaat nu dat Warner Bros. twee andere acteurs op het oog heeft; Josh Gad (Beauty and the Beast) en Rebel Wilson (Pitch Perfect). Zij zouden de twee belangrijkste rollen kunnen gaan spelen in de remake van de cult-horror musical.

Voor degenen die niet weten waar The Little Shop of Horrors over gaat; het origineel stamt uit 1960 en was een low budget horror film van de horror-legende Richard Corman (The Masque of the Red Death). Hij maakte de film in maar twee dagen tijd. De film vertelt het verhaal van een bloemist die een gigantische, vleesetende plant kweekt. In 1982 kwam er een Broadway theater stuk gebaseerd op de film en in 1986 verscheen de populaire musical-film van Frank Oz (The Dark Crystal).

De nieuwe geplande versie van Warner Bros. zou veel op de versie van Frank Oz moeten gaan lijken en volgens Warner Bros. zijn Gad en Wilson de perfecte kandidaten; ze hebben allebei al in de nodige komedies gespeeld, hebben al meerdere keren laten horen dat ze zingend ook prima mee kunnen en hebben al de nodige uurtjes op de bühne doorgebracht. Blijkbaar zijn beide acteurs zeer geïnteresseerd in het project, dus de kans is groot dat we er binnenkort meer over te horen krijgen.



NieuwsFilm

meest populair