Nieuwe red-band trailer voor zwarte komedie 'Ingrid Goes West'

Nieuwe red-band trailer voor zwarte komedie 'Ingrid Goes West'

Misschien is sociale media een no-go voor Aubrey Plaza.

Een geschifte persoon spelen is onderhand een fluitje van een cent voor Legion-actrice Aubrey Plaza, iets dat ze netjes overdoet in de onderstaande red-band trailer van Ingrid Goes West. De zwarte komedie is het regiedebuut van Matt Spicer en gaat o.a. over verslaving aan sociale media. Begin dit jaar ging de film in première tijdens het Sundance filmfestival.

Na de dood van haar moeder en een serie aan zelf veroorzaakte tegenslagen, besluit de jonge Ingrid Thorburn aan haar alledaagse leventje te ontsnappen en vertrekt naar het Westen. Dat doet ze met een reden: om Instagram-talent Taylor Sloane te bevrienden. De twee worden al snel vriendinnen en beleven aardig wat lol in Los Angeles, maar dan beginnen de eerste barsten te ontstaan. Met komische en kwaadaardige resultaten.



Sloane wordt gespeeld door Avengers: Infinity War-actrice Elizabeth Olsen. Ook zijn er bijrollen voor Straight Outta Compton-acteur O'Shea Jackson Jr. en Wyatt Russell (22 Jump Street). Ingrid Goes West is geschreven door regisseur Spicer en scenarist David Branson Smith. De productie was in handen van Star Thrower Entertainment en Mighty Engine. In de Verenigde Staten kan men de komedie zien vanaf 11 augustus.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair