Kirsten Dunst uit kritiek op nieuwe Spider-Man film; Tom Holland reageert.

Kirsten Dunst uit kritiek op nieuwe Spider-Man film; Tom Holland reageert.

Spider-Man vs. Mary Jane Watson.

Marvel's nieuwste Spider-Man: Homecoming is een groot succes, maar de film valt niet bij iedereen even goed in de smaak, al helemaal niet bij Kirsten Dunst. De 35-jarige actrice was te zien was als Mary Jane Watson in Sam Raimi's originele Spider-Man triologie van 2002 t/m 2007, naast hoofdrolspeler Tobey Maguire.

De actrice had niet veel positiefs te zeggen over de nieuwe Spider-Man film met Tom Holland: ''Wij hebben de beste films gemaakt, dus wie geeft nu om een vervolg of een remake? Ik geef helemaal niks om de nieuwe film, het hele concept wordt uitgemolken en het gaat alleen maar om het geld. Dat is echt overduidelijk''.

Er zijn de laatste jaren heel wat Spider-Man films geweest; zo waren er ook nog eens de twee Amazing Spider-Man films met Andrew Garfield. Voor Dunst is het echter overduidelijk welke Spider-Man films de beste zijn: ''Iedereen houdt van onze Spider-Man films. Ik maak sowieso veel liever deel uit van het origineel dan van een remake''.

De 21-jarige Tom Holland trok zich weinig aan van de kritiek: ''Ze mag haar eigen mening hebben en uiten, daar heeft ze al het recht toe en daar hoor je mij dus niet over klagen, maar ik weet wel dat ik deze rol niet heb geaccepteerd voor het geld. Ik denk dat iedereen deze rol graag zou hebben, wat je er ook voor betaald zou krijgen. Ik heb namelijk van elke seconde genoten en ik heb een geweldige tijd gehad. Als zij de film niet wil zien, maakt mij dat niet echt veel uit. Ik mag haar er niet minder om, sommigen vinden de film goed, anderen niet, dat mag dus alles is oké!''

De meeste bioscoopgangers en critici zullen het waarschijnlijk niet eens zijn met Dunst: de film scoort zo wat overal erg sterk. Op een paar van de belangrijkste en grootste film-sites gooit de film aardig hoge ogen: op IMDb een 8, op Metascore een 7,3 en op Rotten Tomatoes maar liefst 92%. Ook heeft de superheldenfilm wereldwijd nu al meer dan 630 miljoen dollar opgehaald.



NieuwsFilm

meest populair