Zing mee met Pennywise in TV-spot 'It'

Zing mee met Pennywise in TV-spot 'It'

De clown komt regelrecht uit je ergste nachtmerrie.

Als je niet genoeg van Pennywise (Bill Skarsgård) gezien hebt in de vorige trailer van It, brengt een nieuwe TV-spot daar wel verandering in. We krijgen twee momenten te zien uit de film van regisseur Andy Muschietti, waarin Pennywise het op een van de leden van de Losers Club voorzien heeft.


Ook is er een spot vrijgegeven waarin we Pennywise horen zingen. Ook voor het eerst...


En er is een spot waarin we zijn stem horen.


It speelt zich af in de zomer van 1989, in het kleine stadje Derry in Maine. Eens in de dertig jaar verdwijnen daar kinderen, en dat is deze zomer ook aan de hand. Een groepje, dat op school bekend staat als de Losers Club, ontdekt een band tussen die verdwijningen en besluit uit te zoeken wat er aan de hand is.

De Losers Club wordt gespeeld door Jaeden Lieberher (Bill Denbrough, de leider van de groep, wiens broertje George door Pennywise te grazen is genomen), Jeremy Ray Taylor (Ben Hanscom, die door zijn overwicht lid is van de club), Sophia Lillis (Beverly Marsh, het enige vrouwelijke lid van de groep en bevriend met Ben), Finn Wolfhard (Richie Tozier, jongetje met bril en beste vriend van Bill), Wyatt Oleff (Stanley Uris, vooral bang voor bacteriën), Chosen Jacobs (Mike Hanlon, die alles weet van het verleden van Derry) en Jack Dylan Grazer (Eddie Kaspbrak, die iets te vaak ziek is).

Vanaf 7 september draait deze eerste van twee geplande films rond It in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair