Kajiu veel slimmer en sterker in 'Pacific Rim: Uprising'

Kajiu veel slimmer en sterker in 'Pacific Rim: Uprising'

En de Jaegers werken nu ook een stuk beter.

De Kaiju vormen in Pacific Rim: Uprising een grotere uitdaging dan in de vorige film. En de Jaegers krijgen upgrades om het beter tegen ze op te kunnen nemen. Dat zijn details die acteur John Boyega onthulde over de film van regisseur Steven S. DeKnight. Tussen zijn statements zat verder nog een opmerkelijk detail: Charlie Hunnams Raleigh Becket blijkt dood te zijn als de film begint.

"Zoals je weet, eindigde Pacific Rim 1 ermee dat Stacker Pentecost dood ging, net als Raleigh, en ze hebben het gevoel dat de ze Breach afgesloten hebben. Maar helaas is de vijand slimmer geworden en hebben ze andere manieren om dingen voor elkaar te krijgen, en ontmoeten wij een losgeslagen personage," vertelde Boyega.

Hunnams personage ging echter helemaal niet dood in Pacific Rim, dus Boyega kan zich vergist hebben of Raleigh is tussen de films door om het leven gekomen. Daar de vijand sterker en slimmer is geworden, hebben de Jaegers volgens Boyega ook upgrades gekregen. "We hebben betere upgrades gekregen. De robots bewegen veel sneller. Ja, dus we zijn net ballerina's daarboven, het is fantastisch," aldus de acteur.

Pacific Rim: Uprising peelt zich tien jaar na het origineel af. De zon van Stacker Pentecost (Idris Elba) heeft zich bij het Jaeger-programma gevoegd, en moet de planeet beschermen tegen nieuwe en grotere uitdagingen. Vanaf 23 maart 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair