Josh Brolin als Cable in 'Deadpool 2' onthuld!

Josh Brolin als Cable in 'Deadpool 2' onthuld!

Hij ziet er behoorlijk schurkachtig uit.

Het lag al in lijn der verwachtingen na de recente onthulling van Zazie Beetz als Domino in Deadpool 2: de eerste foto van acteur Josh Brolin als Cable. Nu is die foto er en zien we een behoorlijk aparte Brolin, die een tijdreizende mutant speelt die niet alleen telepathische krachten heeft, maar ook telekinetische krachten. In de Marvel-comics moet hij vaak samenwerken met Deadpool (Ryan Reynolds), wat vermoedelijk ook zal gebeuren in dit tweede solo-avontuur rond de held.

Reynolds gaf zelf de foto vrij op zijn Twitter-account, met een geinige tekst erbij: "We hebben allemaal die ene norse, zwaar bewapende oom uit de toekomst." Met onderstaand beeld, van een serieuze Cable.


Een synopsis is er nog niet voor Deadpool 2. We weten dat acteur Jack Kesy de slechterik zal spelen en naar het schijnt is hij de Ierse mutant Black Tom Cassidy. Verder zijn onder meer Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead) en Stefan Kapicic (als de stem van Colossus) weer te zien. Vanaf 1 juni 2018 draait de film in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair