Nieuwe castleden voor 'X-Men: Dark Phoenix'

Nieuwe castleden voor 'X-Men: Dark Phoenix'

En wie keren er mogelijk terug?

Er zijn weer wat nieuwe details naar buiten gebracht over de cast van Simon Kinbergs X-Men: Dark Phoenix. Nieuwkomer Kota Eberhardt zou getekend hebben voor de rol van een mutant en ook Scott Shepherd heeft naar het schijnt getekend voor een rol in de film. Verder zijn er een paar terugkerende personages.

Actrice Kota Eberhardt zou de rol van Luna spelen, een mutant die lid zou zijn van de Hellfire Club. Wie het precies wordt weten we niet. Acteur Scott Shepherd zou volgens hetzelfde bericht getekend hebben voor de film en de rol van Jean Grey's vader spelen. Hij zou dan de tweede acteur zijn, na Adrian Hough, die de rol op zich neemt.

Verder is er dus een verhaal dat twee personages terugkeren: acteurs Evan Jonigkeit en Gregg Lowe, die Toad en Ink speelden in X-Men: Days of Future Past, zouden op dit moment gesprekken voeren met 20th Century Fox over een mogelijke terugkeer.

Gesteld wordt dat in de film Magneto (Michael Fassbender) een versie van het Brotherhood of Mutants verzamelt, waar onder meer Toad lid van is. Of hij echt een team van schurken opzet is maar de vraag, want dan zouden Charles Xavier (James McAvoy) en de zijnen het wel heel druk krijgen. De X-Men krijgen namelijk ook al te maken met een krachtige Jean Grey (Sophie Turner) en intergalactische schurk (Jessica Chastain).

In november 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair