Gerucht: Eerste versie 'Justice League' was niet om aan te zien

Gerucht: Eerste versie 'Justice League' was niet om aan te zien

Maar goed, de heropnames moeten daar verandering in brengen.

Het gerucht gaat dat Warner bros. niet bepaald blij was met Justice League. Dat gerucht is de afgelopen weken gesterkt door allerhande verhalen over de heropnames van de film. Naar het schijnt werden complete delen van het plot opnieuw opgenomen en anders vormgegeven. Nu is er het gerucht dat de eerste versie van Zack Snyders superheldenfilm niet te kijken was.

Dat meldt een anonieme bron van de site Batman-on-Film. Of het verhaal klopt is maar de vraag, al is het feit dat de heropnames nog altijd plaatsvinden, wel verontrustend. Tegelijk moet ook gezegd worden dat er veel af hangt van de ontvangst van Justice League, en dat Warner met het succes van Wonder Woman nu een beter beeld heeft van wat het publiek verwacht van een DCEU-film.

Enfin, volgens de bron van de site, zijn de heropnames niet bepaald standaard. "Waarom? Naar het schijnt werd een vroege versie van de film als niet om aan te zien bestempeld. En dus werd er gevraagd om substantiële veranderingen aan de film."

Natuurlijk is dat helemaal niet erg voor het publiek. Het belangrijkste is dat de film straks leuk en amusant is om naar te kijken, niet hoe die gemaakt is. Regisseur Joss Whedon mag er nu voor zorgen dat het verhaal van de strijd tussen de Justice League en Steppenwolf (Ciarán Hinds) straks goed is. Met zijn verleden, komt dat vast wel goed.

Vanaf 16 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair