'Deadpool 2'-stuntvrouw komt om na motorongeluk

'Deadpool 2'-stuntvrouw komt om na motorongeluk

De opnames zijn sinds juni begonnen.

De opnames van Deadpool 2 hebben vandaag een leven opgeëist in Vancouver, Canada. De politie deelde het nieuws mee via Twitter. Het slachtoffer is een stuntvrouw, wier naam nog niet is vrijgegeven. Het drama kwam tot stand toen ze op een motor stond en per ongeluk extra gas gaf toen ze van een schans reed. Volgens ooggetuigen vloog de stuntvrouw samen met het voertuig door de lucht en botste tegen de glazen buitenkant van de Shaw Tower.

Het was de vijfde keer dat de stunt werd uitgevoerd. De andere vier ondernemingen verliepen succesvol en zonder ongelukken. Het is niet bekend of hoofdrolspelers Ryan Reynolds, Josh Brolin en Zazie Beetz op de set waren. De opnames zijn in volle gang sinds juni. Vooral de laatste twee weken verschenen er regelmatig setfoto's en video's van de komische actiefilm, waaronder bewegende beelden van Deadpool op een scooter.

Na het ongeluk werd de stuntvrouw door ambulancebroeders meegenomen en in de wagen geplaatst. De ambulance bleef echter 45 minuten stilstaan totdat er zonder gebruikmaking van sirenes en zwaailichten beweging in kwam. Het dodelijke voorval vond vanochtend om half 9 plaats.

Tweet verwijderd

De film, waaraan regisseur David Leitch werkt, is het vervolg op Deadpool uit 2016. Tim Miller's creatie kostte zo'n $ 60 miljoen om te maken en wist $ 780 miljoen binnen te slepen. De releasedatum van het vervolg staat momenteel op 1 juni 2018. Of de opnames door het ongeluk worden stilgelegd is niet bekendgemaakt.



NieuwsFilm

meest populair