Cyborg kwaad op vader in 'Justice League'

Cyborg kwaad op vader in 'Justice League'

En de solofilm moet gewoon in 2020 uitkomen.

In Batman v Superman: Dawn of Justice konden we zien hoe Cyborg (Ray Fisher) ontstaan is. Zijn vader, Silas Stone, bleek daar veel mee te maken te hebben, evenals een Motherbox. Nu vertelt acteur Joe Morton, die de rol van Silas speelt in Justice League, dat zijn filmzoon boos is op hem. Hij heeft zijn leven wel gered, maar hem tegelijk veroordeeld tot een leven in isolatie.

"Ja, dat zien we ergens in de film, dat Victor het gevoel heeft van: ja, je hebt mijn leven gered, maar kijk hoe ik er nu uitzie. Ik kan niet naar buiten gaan als een normaal mens. Hij heeft geen alias, niets om zich achter te verschuilen. Dus wat ik geweldig vind over dat idee, is dat je het hebt over de andere in de maatschappij. Dus zelfs als je iets ongelofelijks bijdraagt, is het eerste wat in sociale situaties gebeurt, dat je verstoten wordt, omdat je er anders uitzien en omdat ze niet weten wie of wat je bent. Dus ik denk dat het een groot deel van deze film vormt en voor dat personage," vertelde de acteur.

Volgens Morton staat de solofilm rond Cyborg ook nog altijd gepland voor 2020. "Voor zover ik weet, staat hij nog altijd op de planning. Ik geloof, al weet ik het niet zeker, dat het ergens rond 2020 moet beginnen, wat een geweldig jaar lijkt voor die Cyborgs."

De film staat nog altijd gepland voor release in 2020, maar dan zouden de opnames in 2019 moeten beginnen. Dat kan natuurlijk nog altijd gehaald worden, maar de DC-films hebben al regelmatig van datum gewisseld. Verandering is dus nog altijd mogelijk.



NieuwsFilm

meest populair