Ben Affleck is Batman zolang Warner Bros. dat wil

Ben Affleck is Batman zolang Warner Bros. dat wil

Casey Affleck grapte maar wat...

Gisteren meldden we nog dat Casey Affleck er nog niet helemaal van overtuigd was dat zijn oudere broer Ben Affleck de rol van The Dark Knight zou spelen in The Batman. Nu kunnen we melden dat zijn uitlatingen onzin waren. Woordvoerders van de broers hebben namelijk aangegeven dat de jongere Affleck maar wat zat te grappen. Iets dat op zich al duidelijk was...

"Hij zat wat te grappen met de mensen bij de Red Sox wedstrijd," aldus de woordvoerder van Casey Affleck. De woordvoerder van zijn broer bekrachtigde dit door te melden dat er niets is veranderd sinds Comic Con: "Hij zal Batman zijn zolang de studio dat van hem wil." Warner Bros. had geen behoefte om commentaar te geven.

Kortom, storm in een glas water. Iets dat wel vaker gebeurt naar aanleiding van een wat vage uitspraak van een acteur. Niets aan de hand dus! Ben Affleck zien we later dit jaar in Justice League en vermoedelijk aansluitend in Matt Reeves' The Batman.

De laatste heeft overigens nog geen verschijningsdatum. De kans is groot dat we The Batman pas in 2019 of 2020 zien. Voor 2019 heeft Warner Bros. als de DC-films Shazam! en Wonder Woman 2 in de boeken.



NieuwsFilm

meest populair