Darren Aronofsky schreef script 'mother!' in een lang weekend

Darren Aronofsky schreef script 'mother!' in een lang weekend

En noemt het net Black Swan.

Regisseur Darren Aronofsky brengt ons volgende maand zijn nieuwe film, mother!. In een interview met Entertainment Weekly vertelde hij slechts een lang weekend nodig gehad te hebben om het script te schrijven. Nu dat bijna in de bioscoop draait, is hij niets dan enthousiast.

"Ik was altijd zo jaloers op singer-songwriters die in een paar dagen tijd of een paar uur een liedje kunnen schrijven. Ik kreeg een idee en voelde dat het in mijn hoofd opkwam. Dus ik nam een lang weekend vrij en heb het geschreven. We zullen zien wat het resultaat wordt. Het was wel interessant om te doen, een emotie proberen te vangen en daar een twee uur durend verhaal mee te willen vertellen," aldus Aronofsky.

Volgens hem komt mother! dicht bij de geest van Black Swan. "Het beste aan deze film is het verrassingselement. Het is een intense reis en zeker de grootste achtbaan in het pretpark. Stap alleen aan boord als je ook de loopings in durft."

In de psychologische thriller wordt de relatie van een koppel op de proef gesteld als een stel onuitgenodigde gasten aankomt en hun rustige bestaan verstoort. Hoofdrollen zijn er voor Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris en Michelle Pfeiffer. Vanaf 14 september in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair