Superman op promofoto 'Justice League'

Superman op promofoto 'Justice League'

De helden zijn klaar voor de strijd.

Er is een nieuwe promofoto vrijgegeven voor Justice League en die bevat voor de verandering ook een beeltenis van Superman (Henry Cavill). Het personage kwam om het leven aan het eind van Batman v Superman: Dawn of Justice, maar aan het einde van die film liet regisseur Zack Snyder al zien dat een terugkeer aanstaand was. Desondanks heeft Warner Bros. er tot nu toe vooral voor gekozen geen Superman in zijn marketing te laten zien.

Sporadisch komen er wel beelden vrij met het personage erop, zoals nu dus. Op onderstaande foto zien we de grote DC-helden verzameld en allemaal helemaal klaar voor de strijd staan. We zien naast Superman dus ook Wonder Woman (Gal Gadot), Batman (Ben Affleck), The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) en Cyborg (Ray Fisher). Hieronder de banner.

Bekijk de afbeelding
Als Justice League heeft Batman weer vertrouwen in de mensheid. Samen met Wonder Woman bouwt hij aan een team van superhelden dat de wereld kan beschermen tegen soortgelijke dreigingen als waar ze aan het eind van Batman v Superman mee te maken kregen. Al snel blijkt dat ze daar bepaald niet te vroeg mee begonnen zijn.

Vanaf 16 november in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair