Kristen Bell werd ooit bedrogen door manlief Dax Shepard

Kristen Bell werd ooit bedrogen door manlief Dax Shepard

"Let it go, let it go! Turn away and slam the door."

Actrice Kristen Bell (Frozen, CHIPS) werd ooit bedrogen door haar huidige echtgenoot acteur Dax Shepard (Veronica Mars, The Judge), zo vertelt ze in een recent interview met PopSugar.

Toen Bell voor het eerst op date ging met haar Shepard, werd ze meteen geraakt door de liefdespijl van Cupido. Bell werd dus direct smoorverliefd op haar date, maar die gevoelens bleken toentertijd nog niet wederzijds te zijn. Shepard was namelijk ook nog bezig met andere vrouwen op dat moment.

De 37-jarige actrice vertelt in het interview dat ze wel door de grond kon zakken toen Shepard eerlijk aan haar opbiechtte dat hij ook met andere meisjes datete. "Ik was zo verliefd op hem, maar hij had ook nog steeds afspraakjes met andere vrouwen. Toen hij me dit vertelde was ik enorm verdrietig, maar ik respecteerde hem wel voor het feit dat hij het lef had om dit eerlijk tegen me te zeggen," vertelt Bell.

Shepard besloot Bell aan de kant te schuiven, waardoor Bell dacht dat het definitef klaar was tussen de twee, maar gelukkig voor haar belde Shepard haar vier dagen later alsnog op. De acteur had spijt van zijn beslissing en vond zijn andere scharrels toch minder interessant dan Bell. Bell gaf hem een nieuwe kans en de rest is geschiedenis. De twee zijn gelukkig getrouwd en hebben inmiddels samen ook twee kinderen gekregen.

"En ze leefden nog lang en gelukkig", zeggen we dan maar...



NieuwsFilm

meest populair