Lex Luthor uit 'Justice League' geknipt?

Lex Luthor uit 'Justice League' geknipt?

En een teaser voor The Flash!

Volgens Batman on Film is een belangrijk personage uit Justice League geknipt. Volgens de fansite zou het aandeel van Jesse Eisenberg, uiteraard te zien in Batman v Superman: Dawn of Justice, naar aanleiding van onder meer de reshoots zijn gesneuveld.

De twee maanden durende aanvullende opnames met een prijskaartje van $25 miljoen zijn geleid door Joss Whedon, nadat Zack Snyder opstapte door familieomstandigheden. Eerder verscheen al het gerucht dat het einde van de DC-film is aangepast en nu krijgen we mogelijk niet Eisenbergs Lex Luther te zien.

Batman on Film kreeg tijdens een Q&A de vraag over hoe groot de rol van Eisenberg is. Het antwoord: "Hij heeft geen rol. Deze had hij wel voor alle veranderingen en reshoots. Het is geschrapt."

Welk personage in ieder geval niet geschrapt is: The Flash. Deze rol wordt gespeeld door Ezra Miller. Hieronder zie je een nieuwe promo en de begeleidende tekst hint naar de herkomst van de flitsende superheld. Justice League is midden november in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair