Kristen Stewart en vriendin woedend om uitlekken pikante naaktfoto's

Kristen Stewart en vriendin woedend om uitlekken pikante naaktfoto's

In hun juridische strijd zullen de twee beroemde dames vast niet voor de poes zijn.

Actrice Kristen Stewart (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, Personal Shopper) en haar vriendin fotomodel Stella Maxwell zijn het slachtoffer geworden van het zoveelste hackschandaal waarbij beroemdheden worden getroffen. Op uitgelekte foto's is te zien hoe de twee samen een intiem momentje beleven in de badkamer.

Op de privéfoto's is te zien hoe Stewart volledig naakt achter haar vriendin Maxwell staat in de badkamer. De selfies die Maxwell heeft genomen van dit intieme moment circuleren nu rond op het internet. Diverse websites hebben de pikante kiekjes van de actrice en het supermodel online gezet.

Stewart is logischerwijs woedend en heeft direct een advocaat in de arm genomen. Haar advocaat eist dat de websites die de naaktfoto's schaamteloos hebben gepubliceerd deze direct offline halen, zodat de gevoelige beelden niet verder worden verspreid.

Niet alleen wordt er met het stelen en publiceren van de naaktfoto's inbreuk gemaakt op de privacy van Stewart en Maxwell, ook wordt hun copyright geschonden. En dan zijn de psychische gevolgen nog niet eens meegenomen... Een kwalijke zaak dus en verdere juridische stappen zullen zeker volgen.

Dit nieuwe hackschandaal doet meteen denken aan The Fappening: een internetfenomeen waarbij vele gevoelige naaktfoto's van celebrities werden gepubliceerd. Destijds waren onder andere actrices Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst en Kate Upton het slachtoffer.



NieuwsFilm

meest populair