Channing Tatums prank bij vrouw zette huwelijk op het spel

Channing Tatums prank bij vrouw zette huwelijk op het spel

Wat een grappenmaker!

Acteur Channing Tatum (Logan Lucky, Kingsman: The Golden Circle) in de radioshow The Breakfast Show With Nick Grimshaw van BBC een 'gruwelijke' daad heeft begaan voordat hij zijn vrouw Jenna Dewan Tatum (Playboy, Setup) ten huwelijk vroeg. De ogenschijnlijk charmante acteur blijkt dus ook nog wel van de gemene rotstreken te zijn!

"Ik prankte Jenna en vertelde haar dat ik niet geloofde in het instituut der huwelijk en dat ik niet van plan was om ooit officieel te gaan trouwen," vertelt Tatum in het radioprogramma. "Ze stortte min of meer huilend in elkaar. Toen concludeerde ik dat ik niet lekker bezig was zo en haar maar beter te vroeg dan te laat ten huwelijk kon vragen," aldus Tatum.

Toen hij eindelijk op zijn knieën ging voor haar in 2008 tijdens een reisje naar Hawaii en de magische vraag stelde, zei Jenna natuurlijk 'ja'. Een jaar later zijn de twee sterren ook daadwerkelijk in het huwelijksbootje gestapt. De twee hebben elkaar in 2006 ontmoet op de filmset van Step Up. Samen hebben zij een dochtertje van vier, genaamd Everly.



NieuwsFilm

meest populair