Gruwelijke beelden 'IT'!

Gruwelijke beelden 'IT'!

Nieuwe spots en afbeelding doet je schrikken.

Waar het $60 miljoen kostende The Dark Tower van Sony Pictures tot op heden nog slechts zo'n $70 miljoen wereldwijd ophaalde, lijkt de volgende Stephen King-film het veel beter te gaan doen. De horrorfilm IT zou in het eerste weekend in de States alleen al zo'n $60 miljoen gaan ophalen. Onderstaande nieuwe tv-spots en concept-art geven opnieuw meer vertrouwen.

Om de boel een beetje op te vrolijken heeft het Amerikaanse Alamo Drafthouse een leuke actie bedacht. Er komt namelijk een voorvertoning waar alleen clowns worden toegelaten. Ook is er in Hollywood een speciaal IT-huis geopend met de titel Neibolt House Hollywood. Check de beelden hieronder.


Warner Bros.' boekverfilming weet uiteraard de meest aandacht te trekken door de enge clown Pennywise, gespeeld door Bill Skarsgård. Voor de clown zijn heel wat ontwerpen gemaakt. Hieronder zie je een wel erg fraaie. Het beeld is onderdeel van de Gallery1988 expositie in Los Angeles.

Bekijk de afbeelding
En hieronder de reeks met tv-spots en promo's, met de titels Pennywise The Dancing Clown, Terror, A Wonderful Day, You'll Float Too!, Protected & Cared For, Connected en IT's Watching Us. De complete film van regisseur Andy Muschietti is vanaf 7 september in de Nederlandse bioscopen te zien.








En de Nederlandse tv-spot Stay Together:



NieuwsFilm

meest populair