Joker/Quinn-film 'Mad Love' zet 'Gotham City Sirens' op

Joker/Quinn-film 'Mad Love' zet 'Gotham City Sirens' op

DC-filmuniversum wordt steeds uitgebreider.

Van de week werd bekend dat Warner Bros. zou werken aan een film rond het duo The Joker (Jared Leto) en Harley Quinn (Margot Robbie), de twee personages uit het financieel succesvolle Suicide Squad van een jaar geleden. Volgens Forbes zou deze film de eerder aangekondigde Gotham City Sirens inluiden.

Volgens Forbes heeft de The Joker/Harley Quinn-film ook al een titel: Mad Love. Een bron van Forbes, werkend bij Warner Bros., zei dat Gotham City Sirens helemaal niet van de agenda is: "Harley, Catwoman en Poison Ivy zijn super belangrijk voor ons - En ook nog eens een super cool team!" Mad Love zou tot een breuk leiden in de relatie tussen de twee ontspoorde DC-schurken.

Gotham City Sirens werd vlak na Suicide Squad aangekondigd en wordt ontwikkeld door regisseur David Ayer. De afgelopen periode werd vaker gemeld dat de film on hold of gecanceld zou zijn. Het lijkt er nu op dat de film vertraagd wordt door het overigens nog niet officieel aangekondigde Mad Love.

Ook Suicide Squad 2 zou in ontwikkeling zijn en deze zou een prioriteit zijn voor Warner Bros. Voorlopig is het wachten op een nieuwe verschijningskalender voor bovenstaande titels in het Suicide Squad-subuniversumpje.



NieuwsFilm

meest populair