Heropnames 'Justice League' volgen planning Zack Snyder

Heropnames 'Justice League' volgen planning Zack Snyder

Geen zorgen, mensen...

De afgelopen weken hebben we veel gehoord over de heropnames van Justice League. Het vertrek van Zack Snyder als regisseur, en het aanstellen van komisch meesterbrein Joss Whedon, deed velen vermoeden dat de DC-film komischer van insteek zou worden. Ook zou Whedon veel nieuwe scènes maken en het einde veranderen. Nu horen we dat het plan van Snyder gevolgd wordt.

Mark Hughes, een doorgaans betrouwbare bron, vertelde op Superhero News dat de opnames verlopen zoals verwacht mag worden. "Ondanks dat de heropnames wat langer duren dan je zou verwachten, is dat vooral doordat de schema's van de mensen uiteen lopen, ze hebben niet de hele tijd opgenomen. En wat ze wel hebben opgenomen, is wat verwacht was," aldus Hughes.

Volgens hem zijn er dus geen grootscheepse veranderingen. "Ze hebben het niet gehad over het toevoegen van een boel nieuw materiaal, of grote veranderingen. Het overgrote deel van de beelden die je zal zien gaat, zoals het er nu naar uitziet, bestaan uit beelden gemaakt tijdens de productie. Ik weet dat mensen bezorgd zijn en zich afvragen waarom het allemaal zo lang duurt, maar dat komt omdat dit de postproductie is, er heropnames plaatsvinden en opnames, die maken dat de agenda's van verschillende mensen overeen moeten komen en dat is niet zo gemakkelijk als verwacht was, toen dit allemaal maanden geleden gepland werd."

Dat het langer duurt lijkt inderdaad te komen door de schema's: Jason Momoa is druk met Aquaman, Ezra Miller met Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 en Henry Cavill met Mission: Impossible 6. Kortom: er vallen inderdaad gaten in de planning, die opgevangen moeten worden.

Vanaf 16 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair