The Rock nodigt jongen die zijn broer van verdrinkingsdood redde uit op set

The Rock nodigt jongen die zijn broer van verdrinkingsdood redde uit op set

Én dat allemaal dankzij de film 'San Andreas'...

Acteur Dwayne 'The Rock' Johnson (Baywatch, Shazam!) is op het witte doek een ware actieheld, maar ook voor de helden uit het echte leven heeft hij veel respect. Toen hij lucht kreeg van een aangrijpend verhaal over een tienjarig jongetje dat zijn kleine broertje heeft kunnen redden van de verdrinkingsdood dankzij een specifieke film, besloot Johnson contact op te zoeken met de jonge knul voor een leuke verrassing.

De tienjarige Jacob O'Conner mag zich oprecht een goede grote broer noemen. O'Connor miste zijn tweejarige broertje Dylan en trof deze aan in hun zwembad. Dankzij Johnsons rampenfilm San Andreas uit 2015 heeft Jacob zijn broertje kunnen redden van de verdrinkingsdood. Reden genoeg voor Johnson om Jacob en zijn familie uit te nodigen voor een setbezoek van Johnsons nieuwste productie Skyscraper (verschijnt in juli 2018). Johnson deed dit via een leuke videoboodschap op Instagram.

"Weten jullie dat er een 10-jarige jongen genaamd Jacob O'Conner is, die zich een échte held mag noemen?" begint Johnson zijn boodschap. "Jacob kon zijn kleine, tweejarige broertje Dylan niet vinden, dus hij ging zoeken naar hem in de achtertuin en vond hem vervolgens met zijn hoofd naar beneden in hun zwembad. Jacob haalde hem eruit en probeerde zo kalm mogelijk te blijven. Jacob redde het leven van zijn broertje vervolgens door zijn reanimatiekennis," vertelt The Rock in de video.

Jacob blijkt zijn kennis te hebben opgedaan door het kijken van Johnsons film San Andreas. In deze film zorgde een aardbeving voor een enorm tsunami. Het personage van Johnson moest toen zijn dochter redden van de verdrinkingsdood en deed precies hetzelfde. "Jacob leerde het reanimeren door te kijken naar deze grote, bruine, kale, getatoeëerde vent in zijn favoriete film. Ik ben ontzettend trots op je Jacob en daarom wil ik je graag ontmoeten. Ik wil graag de handen schudden van een échte superheld," aldus Johnson in de spontane uitnodiging.




NieuwsFilm

meest populair