Leonardo DiCaprio en Kate Winslet beleven 'Titanic' keer op keer opnieuw

Leonardo DiCaprio en Kate Winslet beleven 'Titanic' keer op keer opnieuw

"King of the world!"

Nadat ze allebei in megasuccesvolle kaskraker Titanic (1997) speelden, zijn hoofdrolspelers Leonardo DiCaprio (The Revenant, The Wolf of Wall Street) en Kate Winslet (The Mountain Between Us, The Divergent Series: Insurgent), ofwel Jack en Rose, ontzettend close met elkaar gebleven. Zo zijn de twee Hollywoodsterren dit jaar nog samen op vakantie geweest en lopen ze regelmatig gezamenlijk over de rode loper bij een filmpremière. De kroon op hun vriendschap is misschien wel hun nog immer positieve terugblik op Titanic. Regelmatig is de film nog onderwerp van gesprek, maar dan wel op een humoristische manier, zo vertelt Winslet in een recent interview met Glamour UK.

Winslet vertelt over haar vriendschap met DiCaprio dat de twee soms de meest idiote gesprekken kunnen hebben en erg om elkaar kunnen lachen. Regelmatig maken ze nog gebruik van beroemde Titanic-quotes in hun schijnbaar geestige conversaties. "Je zou zelfs niet willen weten wat ons laatste gesprek was, omdat het echt ontzettend grappig was. We hadden zoveel lol. Gelukkig heeft de wereld geen idee van al die stupide dingen die we tegen elkaar zeggen," vertelt de actrice in het interview.

Waar de twee precies over praten tijdens hun ontmoetingen wil Winslet dan ook logischerwijs niet zeggen, maar wel dat ze elkaar dus flink met Titanic-teksten kunnen bestoken. "Ja, we zijn echt heel, heel close met elkaar en soms quoten we de meest vreemde zinnen uit de film en lepelen we hele scènes weer opnieuw op. We vinden het erg grappig, omdat alleen wij degene zijn die dat kunnen doen natuurlijk," aldus de 41-jarige Winslet.

Fijn dat Winslet en DiCaprio het nog zo goed met elkaar kunnen vinden!



NieuwsFilm

meest populair