Duidelijke blik op schurk Steppenwolf in 'Justice League'

Duidelijke blik op schurk Steppenwolf in 'Justice League'

Een Halloween-masker laat zien wat we kunnen verwachten straks.

Met nog drie maanden te gaan tot de release van Justice League is er nog niet echt een duidelijke blik geweest op de grote schurk: Steppenwolf (Ciarán Hinds). Vandaag komt daar echter verandering in. Er werd op internet een Halloween-masker geplaatst dat mensen straks kunnen kopen.

Dat masker biedt een duidelijke blik op het personage. Het personage was al onthuld in Batman v Superman: Dawn of Justice, in een verwijderde scène en zou ondertussen een flink herontwerp gekregen hebben. Precies dat laatste zien we op de foto's hieronder. De eerste daarvan is een render van het masker, het andere een beeld uit een van de video's rond Justice League, waarop de schurk ook te zien is.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Acteur Hinds vertelde in het verleden dat de schurk "oud en moe is, en nog altijd probeert te ontsnappen aan de overheersing door Darkseid, maar hij moet vasthouden aan deze lijn en proberen werelden over te nemen." Wellicht vormt dat nog een interessante invalshoek voor het verhaal en krijgen we te zien dat Steppenwolf op een gegeven moment twijfelt aan zijn missie om de Mother Boxes terug te halen van de Aarde.

Justice League is vanaf 16 november in de bioscoop te zien. Overigens hieronder nog een blik op het personage zoals het er oorspronkelijk uitzag.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair