'Wonder Woman 2' wordt totaal anders dan eerste film

'Wonder Woman 2' wordt totaal anders dan eerste film

Nu is er immers een volwaardige Wonder Woman!

Regisseur Patty Jenkins krijgt straks de kans om een tweede Wonder Woman-film te regisseren. Plotdetails zijn er nog niet of nauwelijks, al schijnt de film zich in de jaren tachtig af te spelen en zou Chris Pines Steve Trevor terugkeren. Maar ook zal Gal Gadots Diana Prince nu een volwaardige superheld zijn.

Tijdens een interview met ET vertelde Jenkins dat waar Wonder Woman in de eerste film nog haar eigen heldhaftigheid moest ontdekken, dat in het vervolg niet zo zal zin. "Het mooie aan het maken van de eerste Wonder Woman-film, was dat we echt mochten bouwen naar de Wonder Woman van wie we allemaal zo houden, maar niet tot het eind van de film. Het mooiste aan dit vervolg, is dat we letterlijk kunnen zien hoe ze werkt, en die klassieke verhalen echt meemaakt. We hebben Wonder Woman, wat kan ze doen? Het moet een totaal andere film worden, maar met een grootse en volwaardige Wonder Woman centraal," aldus Jenkins.

Hoe die volwaardige Wonder Woman er uit komt te zien, weten we al dankzij Batman v Superman en we kunnen haar ook bewonderen in Justice League, dat in november in de bioscoop draait. Het zal vermoedelijk erg leuk worden om meer van Diana te kunnen zien. Vanaf 12 december 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair