Matt Damon over zijn onverwoestbare vriendschap met George Clooney

Matt Damon over zijn onverwoestbare vriendschap met George Clooney

Zo kan het dus ook!

Acteurs Matt Damon (The Great Wall, Jason Bourne) en George Clooney (Suburbicon, The Monuments Men) zijn al jarenlang dikke maatjes. De twee kennen elkaar alweer bijna twintig jaar en kunnen het nog immer erg goed met elkaar vinden. In een recent interview vertelt Damon meer over deze aankomende mijlpaal in hun vriendschap.

"Clooney heeft een groot hart, maar hij is wel in de loop der jaren veranderd," begint Damon zijn lofzang. Toen Damon Clooney leerde kennen, was Clooney nog niet echt doorgebroken op het grote scherm, maar vooral actief als televisieacteur. In minder dan twintig jaar is Clooney dus uitgegroeid tot een Oscar-winnende ster, en dat doet iets me je als persoon.

"Natuurlijk is hij veranderd. Hij is ontwikkeld als persoon, maar nog op heel veel cruciale punten hetzelfde als toen. Hij is ontzettend lief en loyaal. Bovendien is hij ook nog eens erg slim," aldus Damon over zijn maatje Clooney. Volgens Damon hecht hij veel waarde aan de mening van Clooney. "Hij is erg kundig op veel verschillende terreinen. Voor bijna alles wat ik doe vraag ik wel feedback van hem," zegt Damon.



NieuwsFilm

meest populair