Vikander & Fassbender geven elkaar volgende maand het jawoord op Ibiza

Vikander & Fassbender geven elkaar volgende maand het jawoord op Ibiza

Het moet het feest van het jaar worden.

Het gaat een stuk serieuzer worden tussen acteurskoppel Alicia Vikander en Michael Fassbender. Het tweetal zit in een relatie sinds 2014. Toen ontmoetten ze elkaar op de set van The Light Between Oceans. Het Britse boulevardblad The Sun meldt nu exclusief dat de tortelduifjes gaan trouwen en dat de trouwerij binnenkort al plaatsvindt. Volgende maand namelijk, op het Spaanse eiland Ibiza waar ze juli dit jaar op vakantie waren.

De 28-jarige Zweedse-Engelse en de 40-jarige Duitse-Ier zullen elkaar het jawoord schenken tijdens een geheime ceremonie. Volgens een bron van The Sun betaalt Fassbender voor de trouwerij en de bijkomende feesten. Deze zullen plaatsvinden op een vijfsterren vakantieoord. Details zijn niet vrijgegeven. Degene die uitgenodigd zijn weten wanneer ze op Ibiza verwacht worden. Zodra iedereen verzameld is worden ze naar het hotel gebracht. Fassbender zou zich geen zorgen maken om geld en spendeert veel. "Het wordt het feest van het jaar," aldus de ingewijde.

Vikander en Fassbender zijn erg op hun privacy gesteld. Niet alleen hebben ze dat getoond door minimale zaken over hun levens te onthullen, ook hebben ze dat simpelweg aan Entertainment Weekly verteld. De X-Men: Days of Future Past-acteur: "Ik ga niet over mijn privéleven praten met een complete vreemdeling, tenzij ik me geroepen voel. Waarom zou ik? Ik doe het niet." De Oscarwinnares gaf daaropvolgend aan dat ze samen afspraken hebben gesloten om bepaalde dingen voor zich te houden. "Het was erg gemakkelijk voor ons om op dat gebied te verenigen, maar ook dat is erg persoonlijk."



NieuwsFilm

meest populair