Dwayne Johnson nodigt jonge held uit op 'Skyscraper' set

Dwayne Johnson nodigt jonge held uit op 'Skyscraper' set

De 10 jaar oude jongen wist zijn jonge broertje te redden dankzij een andere film van Johnson!

Eind augustus wist een 10-jarig jongetje, Jacob O'Connor, zijn twee jaar oude broertje uit een zwembad te redden. Jacob haalde zijn in het water drijvende broertje uit het zwembad, reanimeerde hem en wist op die manier zijn leven te redden. Hoe wist Jacob dit allemaal? Namelijk door een Dwayne Johnson film; San Andreas! Dankzij deze film, waarin The Rock een opsporing en redding-helikopterpiloot speelt, herinnerde Jacob wat hij in een soortgelijke situatie moest doen om iemand te reanimeren.

Johnson tweette kort nadat dit verhaal uitkwam al een bericht waarin hij de jongen een held noemde, maar daar bleef het niet bij; Johnson nodigde de jongen ook uit op de set van zijn nieuwe film, Skyscraper. Johnson postte meerdere berichten op zijn twitter pagina van hem en Jacob en zorgde ervoor dat het een onvergetelijke dag voor hem werd.

Zo zei Johnson: ''Ik heb eindelijk deze 10-jarige 'real life hero' mogen ontmoeten, Jacob O'Connor. Hij heeft zijn broertje weten te redden''. Niet alleen werd Jacob op de set uitgenodigd maar ook zijn oudere broer Gavin en hun moeder. ''De kinderen vonden het geweldig op de set, maar het hoogtepunt was toch wel alle chocolade! Ik vertelde ze namelijk dat op mijn film sets er altijd een kleine Willy Wonka fabriek is, waar kinderen zo veel mogen snoepen als ze willen en dan ook nog eens geheel gratis! Althans, iemand betaalt ervoor, maar de jongens en ik in ieder geval niet!'' grapte Johnson.

Ook bedankte Johnson de gehele Skyscraper crew: ''Het was een geweldige dag. Ik wil de hele Skyscraper crew bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt en er een speciale dag van hebben gemaakt voor deze ongelooflijke familie''.



NieuwsFilm

meest populair