Billy Magnussen speelt nieuw personage in 'Aladdin'

Billy Magnussen speelt nieuw personage in 'Aladdin'

Het wordt druk in de Disney-film.

Billy Magnussen, bekend uit onder meer Into the Woods (2014), gaat een rol spelen in Guy Ritchie's Aladdin, een van de volgende live action sprookjesfilms van Walt Disney. De acteur gaat een nieuw personage spelen, weet Heat Vision te melden.

Magnussen gaat de rol invullen van een prins, Prince Anders. Deze prins was niet te zien in Walt Disney's animatiefilm Aladdin uit 1992. Verdere details over het personage blijven voorlopig onder de pet.

Andere rollen zijn onder meer voor Mena Massoud als de jongen die uitgroeit tot de prins a.k.a. Aladdin, Naomi Scott als Princess Jasmine, de Nederlander Marwan Kenzari als de slechterik Jafar en Will Smith als Genie. Nasim Pedrad speelt ook een nieuw personage.

Met een script van John August zou Aladdin zomaar in de zomer van 2018 in de bioscoop kunnen verschijnen. Er staat namelijk nog een niet prijsgegeven Disney-sprookjesfilm gepland voor 3 augustus dat jaar. Voor 2019 staan Tim Burtons Dumbo, Jon Favreau's The Lion King en Niki Caro's Mulan gepland.

NieuwsFilm

meest populair