Christian Bale onherkenbaar dik voor nieuwe rol

Christian Bale onherkenbaar dik voor nieuwe rol

Vet cool die blonde wenkies!

De Britse acteur Christian Bale speelt in de biopic Backseat de hoofdrol van de voormalige Amerikaanse vicepresident Dick Cheney. Om Cheney enigszins geloofwaardig neer te kunnen zetten, heeft Bale flink moeten sleutelen aan zijn uiterlijk. Zie hieronder een onherkenbare Bale, met overgewicht én opvallende blonde wenkbrauwen!

Bale heeft vaker enorme gewichtstransformaties ondergaan. Zo viel hij ooit 35 kilo af voor zijn rol in The Machinist (2004). Een jaar later veranderde de toen graatmagere Bale zichzelf in een ware spierbundel voor zijn rol als superheld Batman in de trilogie van Christopher Nolan.

Nu is er dus nog maar weinig te zien van zijn wasbordje, want Bale heeft voor zijn rol als oud-vicepresident Cheney een flinke vetpens gekweekt, zo valt op als hij op de rode loper van het Telluride Film Festival verschijnt om zijn aankomende film Hostiles te promoten. Ook heeft hij zijn wenkbrauwen bijgekleurd, want deze zijn nu blond.

Cheney is een Amerikaanse politicus van de Republikeinse partij. Hij diende onder president George W. Bush van 2001 tot 2009. Cheney werd vooral bekend van zijn controversiële aanpak in het Irak-conflict. In de film zullen we onder andere zien hoe Cheney tijdens de Vietnamoorlog het voor elkaar kreeg om aan zijn militaire dienstplicht te ontkomen. Wellicht krijgen we ook te zien hoe hij de advocaat Harry Whittington neerschiet tijdens het jagen.

Klik hier voor de foto's van een dikke Bale! Er is nog geen releasedatum bekend voor de biopic.



NieuwsFilm

meest populair