Celebrity

Anna Faris zag ex Chris Pratt absoluut niet als haar beste maatje

Daar blijkt de actrice een goede reden voor te hebben!

door FilmTotaal om 10:57 in Celebrity
Actrice Anna Faris (Scary Movie, The Emoji Movie) heeft haar ex-man Chris Pratt (Guardians of the Galaxy Vol. 2, Jurassic World: Fallen Kingdom) nooit gezien als haar beste vriend, zo vertelt ze openhartig in een column die ze schreef voor het blad Cosmopolitan.

"Er is ooit tegen mij verteld dat ik geen hechte vriendinnengroep nodig heb, omdat Chris mijn beste vriend zou moeten zijn. Ik heb dat advies nooit serieus genomen," vertelt Faris in haar column. "Het idee dat je partner per se je best vriend moet zijn is echt overgewaardeerd. Ik geloof oprecht dat een partners andere behoeften vervullen dan je vrienden," aldus Faris.

In haar essay merkt Faris ook op dat ze als twintigjarige griet vooral het idee had dat het cool was om vooral bevriend te zijn met jongens. "Dat was echt een stom idee van me," vertelt de 40-jarige actrice. "Toentertijd dacht ik echt dat het een slecht idee was om veel vriendinnen te hebben, maar uiteindelijk concludeerde ik dat ik ook geen voldoening haalde uit die vriendschappen met mannen," aldus Faris.

Faris ging dus op zoek naar vriendinnen en heeft in de loop der jaren een fijne groep meiden om zich heen verzameld, waar ze in vertrouwen belangrijke dingen mee kan bespreken. "Je moet open en eerlijk durven te zijn om vrienden te kunnen worden met een vrouw en haar niet zien als mogelijk gevaar. Zeker in Hollywood kan dat soms moeilijk zijn, waar de onderlinge competitie onderdeel is van elke interactie," vertelt Faris.

NieuwsFilm

meest populair