Waarom Jennifer Lawrence terugkeert voor 'X-Men: Dark Phoenix'

De actrice vertelt waarom ze het toch doet.

Met X-Men: Apocalypse was Jennifer Lawrence klaar met haar contract voor 20th Century Fox. Ze hoefde niet meer terug te keren als Mystique. Maar dat besloot ze wel te doen, voor de film X-Men: Dark Phoenix. Dat terwijl de actrice eerder vertelde dat ze klaar was met de franchise.

Nu laat ze weten teruggekeerd te zijn voor de fans. "Mijn contract was af, ik hoefde niet meer terug te keren, maar ik vroeg me af wat het verhaal van Mystique zou zijn als ik nog eens terug zou keren. Ik had het gevoel dat ik dat aan de fans verschuldigd was, en aan het personage, om haar reis te volgen. Dus ik wilde eerlijk zijn en niet gewoon roepen geen X-Men film meer te willen maken."

Jennifer Lawrence is niet de enige uit de First Class-trilogie die terugkeert. Ook Michael Fassbender en James McAvoy zijn weer te zien, evenals een boel personages die we leerden kennen in Apocalypse. Denk maar aan Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Psylocke (Olivia Munn) en belangrijker nog ook Jean Grey (Sophie Turner).

In de film nemen zij het gezamenlijk op tegen een buitenaardse bedreiging, die komt van . De film van regisseur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/199407]Simon Kinberg is in november 2018 in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair