Algemeen

Waarom Jennifer Lawrence terugkeert voor 'X-Men: Dark Phoenix'

De actrice vertelt waarom ze het toch doet.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:08 in Algemeen
Met X-Men: Apocalypse was Jennifer Lawrence klaar met haar contract voor 20th Century Fox. Ze hoefde niet meer terug te keren als Mystique. Maar dat besloot ze wel te doen, voor de film X-Men: Dark Phoenix. Dat terwijl de actrice eerder vertelde dat ze klaar was met de franchise.

Nu laat ze weten teruggekeerd te zijn voor de fans. "Mijn contract was af, ik hoefde niet meer terug te keren, maar ik vroeg me af wat het verhaal van Mystique zou zijn als ik nog eens terug zou keren. Ik had het gevoel dat ik dat aan de fans verschuldigd was, en aan het personage, om haar reis te volgen. Dus ik wilde eerlijk zijn en niet gewoon roepen geen X-Men film meer te willen maken."

Jennifer Lawrence is niet de enige uit de First Class-trilogie die terugkeert. Ook Michael Fassbender en James McAvoy zijn weer te zien, evenals een boel personages die we leerden kennen in Apocalypse. Denk maar aan Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Psylocke (Olivia Munn) en belangrijker nog ook Jean Grey (Sophie Turner).

In de film nemen zij het gezamenlijk op tegen een buitenaardse bedreiging, die komt van . De film van regisseur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/199407]Simon Kinberg is in november 2018 in de bioscoop te zien.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dan graag ook echt als Mystique en niet als Katniss Everdeen!

Jodorowsky420

Avatar

Kan dit hele artikel samenvatten in 1 woord: geld

Thiver

Avatar

Had het niet iets te maken met dat nummer van Pink Floyd?

ISIM

Avatar

Dikke paycheck heeft er niets mee te maken. Vond haar echt hinderlijk in alle X-men films. Ook zonde dat ze haar zo belangrijk hebben gemaakt.

Sunspot

Avatar

Hahaha.

Welke fans, de meeste X-Men fans willen haar er niet eens in hebben.

Jammer.

Mav Damian

Avatar

Ook al vind ik Lawrence een goede actrice, haar rol als mystique is niet geweldig.

#fansdon'tgiveaf%@!ckaboutit!!!

Frietgezicht

Avatar

Wat betreft deze rol in de laatste film mag ze best de hand in eigen boezem steken. En anders doe ik het bij dr.

Sunspot

Avatar

@Mav Damian

Het is gewoon niet geloofwaardig haar Mystique, dat is gewoon niet Mystique. Kijk, als het nu een ander personage was...

GreenHornet

Avatar

volgens mij gaat het niet zo goed met Jennifer Lawrence carrière dit doet ze puur voor geld

ThomasOMalley

Avatar

@GreenHornet
Ik denk dat het met haar carrière vrij goed gaat. 8 projecten gepland waarvan 6 momenteel in ontwikkeling. Hoofdrolspeelster in meerdere succesvolle films en franchises (met een totale opbrengst van 5,5 miljard) en nog vóór haar 27ste een Oscar voor Beste Actrice gewonnen. Momenteel de bestbetaalde actrice in Hollywood met een geschat vermogen van 120 miljoen.

Jouke74

Avatar

Ligt nou aan mij of denken jullie ook aan Famke Jansen als het over Jean Grey gaat ? Of is zij gewoon afgedankt?

benjamin

Avatar

Maar ze is het niet aan de fans verschuldigd om effectief moeite te doen voor de vertolkingen? Of moeten we de indruk krijgen dat haar prestatie in Apocalypse toch gewoon per ongeluk zo zwak was?

nieuwslaatste nieuws

meest populair