Celebrity

Louis C.K. in de problemen na beschuldiging seksueel wangedrag

Hij is onderhand al door meerdere vrouwen beschuldigd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 12:48 in Celebrity
Comedian en acteur Louis C.K. (o.a. bekend van rollen in films als American Bluff en Trumbo) bevindt zich midden in een controversie door wat een andere stand-up comedienne en actrice, Tig Notaro, heeft gezegd. Notaro brengt namelijk een nieuwe serie uit op Amazon, One Mississippi, die ze heeft geschreven, geregisseerd en waarin ze een van de hoofdrollen vertolkt.

In de serie is er een scene waar een man een vrouw forceert naar hem te kijken terwijl hij masturbeert. Notaro heeft verteld dat ze de inspiratie voor deze scene heeft gevonden bij Louis, die dit volgens haar ook deed bij zijn collega's. Louis heeft dit ontkend, maar Notaro reageerde daarop: ''Het wordt hoog tijd dat hij een eind maakt aan de 'geruchten' zoals hij ze noemt. Het is namelijk heel serieus wanneer je wordt aangerand. Het is heel serieus wanneer je ergens toe wordt gedwongen. Dit moeten we heel erg ernstig nemen''. Ze liet ook weten dat ze al anderhalf jaar geen contact meer heeft gehad met Louis.

Nu beweren ook andere comediennes dat Louis niet helemaal deugt; zo ook Jen Kirkman, die zegt een bekende, perverse stand-up comedian te kennen maar ze durft zijn naam niet te noemen, aangezien ze denkt dat dit haar carrière zal schaden. Roseanna Bar neemt daarentegen geen blad voor de mond en liet weten wat ze van Louis denkt: ''Kirkman heeft het over Louis C.K; hij sluit zich op in kamers wanneer er vrouwen aanwezig zijn en masturbeert dan in hun aanwezigheid. Ik heb zo veel verhalen over hem gehoord...''

Louis C.K. bevindt zich sindsdien in een lastige situatie en de nodige nieuwszenders en kranten willen hem hierover vragen stellen, maar Louis liet weten dat hij niks te vertellen heeft en dat hij weigert het hier over te hebben: ''Ik ga hier niet op in, want het zijn alleen maar geruchten. Als ik het erover heb, dan gaan mensen er nog meer over praten en dan denken ze dadelijk nog dat het werkelijk zo gegaan is, maar dat is onzin. Dit is nooit gebeurd en ik weet eerlijk gezegd niet waar Notaro het vandaan haalt. Ik begrijp het niet...''

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Haha Louis CK is behoorlijk gestoord, maar dit gaat wel erg ver. Suck a bag of dicks!

Wilskracht

Avatar

Om nou Roseanne Barr te gaan citeren vind ik wel erg ver gaan. Die is al jaren de weg kwijt. Heeft ooit alle Nederlanders beschuldigd van antisemitisme. Maar on topic. Is dit een vorm van 'art imitates life'? Er zijn genoeg filmpjes van hem uit zijn serie of stand-up op youtube te vinden waarin hij in geur en kleur vertelt over masturberen. Maar als het allemaal echt waar is, is het wel goed dat het eruit komt. Met Jimmy Savile was het allemaal net te laat.

Moviemagic

Avatar

Hahaha Roseanna Bar...nog even en dan vragen we Adam Sandler om een mening hierover.

Master Of Films

Avatar

ridjieddo "Suck a bag of dicks!"

Op vele verzoek. Louis CK met.....

rainking

Avatar

Als dit de laatste druppel is, dan trekt hij het vast niet meer.

nieuwslaatste nieuws

meest populair