Alicia Vikander is Lara Croft in 'Tomb Raider' trailer!

Alicia Vikander is Lara Croft in 'Tomb Raider' trailer!

Beter dan Angelina Jolie?

Nadat de gamereeks al in 2013 werd gereboot kon een film-reboot uiteraard niet uitblijven. Net als in de games gaan we in de nieuwe Tomb Raider kennismaken met een wat meer realistische Lara Croft. Dit keer niet gespeeld door de rondborstige Angelina Jolie, maar wel door de duidelijk meer natuurlijke Alicia Vikander.

De nieuwe film rond Lara Croft en haar spectaculaire avonturen in het wild wordt geregisseerd door Roar Uthaug, de Noorse filmmaker die naam maakte met het rampendrama The Wave / Bølgen uit 2015. Naast Vikander zien we ook namen als Dominic West (vader Lara Croft), Walton Goggins (de slechterik) en Daniel Wu als iemand die Lara helpt in haar zoektocht.

Hieronder de trailer in Instagram-formaat. De YouTube-versie laat ongetwijfeld niet lang op zich wachten. Deze duurt naar verluidt nog iets langer!


In de actie-/avonturenfilm met een script van Geneva Robertson-Dworet en muziek van Junkie XL is het 7 jaar geleden dat de vader van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Toch wordt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken. Ze reist naar zijn laatst bekende locatie, een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan.

Vanaf 16 maart in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair