Margot Robbie over 'Harley Quinn Vs. The Joker'

Margot Robbie over 'Harley Quinn Vs. The Joker'

Wat vindt ze van het project?

Een van de meest positieve zaken aan Suicide Squad was overduidelijk Margot Robbie's personage Harley Quinn. Ondanks de hoge verwachtingen vooraf bleek Jared Leto's juist één van de mindere zaken. Toch gaat Warner Bros. voor een film rond beide personages, met de titel Mad Love of Harley Quinn Vs. The Joker.

Even geleden werd bekend dat Glenn Ficarra en John Requa de film regisseren. Robbie sprak met Comingsoon.net over de film en de regisseurs.

"Ik heb het ook gehoord. Ze zijn geweldig! Het is leuk om met een regisseursduo te werken, en ik ben dol op ze. Natuurlijk heb ik al twee films met ze gemaakt; ik vind ze briljant. Ik ben persoonlijk verzot op een liefdesverhaal, op welke manier dan ook. Ik denk dat mensen het prettig vinden om te zien hoe twee personages, in het geval van Harley en de Jokers geval, voor elkaar door het vuur gaan. Het is romantisch op een krankzinnige manier," aldus Robbie.

De actrice staat naar verluidt ook in de boeken voor Gotham City Sirens van regisseur David Ayer en voor Suicide Squad 2 van Gavin O'Connor. Geen van deze superslechterikenfilms heeft een verschijningsdatum.



NieuwsFilm

meest populair