Algemeen

Matthew Vaughn wil nieuwe 'Fantastic Four'-film maken

En voelt zich daar bijna toe verplicht.

door Jim Pedd om 08:49 in Algemeen
Regisseur Matthew Vaughn heeft het druk met de promotie van Kingsman: The Golden Circle. Maar ondertussen denkt hij ook al na over de toekomst en nu laat hij weten dolgraag een Fantastic Four-film te willen maken. De regisseur voelt zich daar zelfs bijna toe verplicht na de slechte ontvangst van de vorige film.

"Nog iets waar ik me bijna verplicht toe voel is, en dat zou ik helemaal niet erg vinden, om een Fantastic Four film te maken, om het goed te maken met allemaal die teleurgestelde mensen, die de vorige zo slecht vonden," aldus Vaughn. "Een van mijn favoriete franchises was Fantastic Four, dus misschien kan ik op een dag de gemaakte fouten rechtzetten."

Vaughn was producent bij Josh Tranks Fantastic Four, en heeft in die zin dan ook echt iets goed te maken. Tegelijk komen veel problemen van die superheldenfilm voort uit ruzies achter de schermen, waarbij studio Fox moest ingrijpen om de productie weer op de rails te krijgen.

Vinden jullie dat Vaughn een nieuwe Fantastic Four-film moet maken?

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Ik hou het liever netjes, maar krijg toch de vinketering met je Fantastic Four.

Master Of Films

Avatar

NEVER!!! Hij moet MoS 2 gaan maken!!!
Waarom zou hij dat willen. Hij moet zijn vingers daar niet aan branden. Alle filmpogingen van de FF zijn mislukt. De naam is al besmet. En Marvel heeft de FF comics al gekilld. Mocht Vaughn ooit doen, dan moet hij alles uit de trukendoos gaan halen. Ik denk dat zelfs Vaughn niet eens in staat is om voor elkaar te krijgen.

Frietgezicht

Avatar

Kunnen ze geen XXX versie maken voor gays zoals van de Justice League dat we laatst in een artikel gelezen hebben hiero.
Enige wijf in de gangbang is dan onzichtbaar dus prima voor ze.

Xenolicker

Avatar

Zijn de contacten met WB/DC niet zo goed verlopen en gaat 'ie nu andere mogelijkheden onderzoeken om toch een superheldenfilm te maken?

SunChaser

Avatar

Hoelang nog voor de rechten naar marvel terug aan?

ISIM

Avatar

Denk dat het uit zijn verband is getrokken. Er werd hem vast de vraag gesteld of hij nog een F4 wil maken en dat hij daar zo op gereageerd heeft. Denk dat de kans groot is dat hij Man of Steel 2 zal gaan regisseren.

Ik zou ook niet weten hoe je een leuke F4 kan maken, enige die ik echt goed vond was Dr Doom van deel 1 en 2. Of misschien een soort van team-up met andere superhelden. Soort van Avengers maar dan een tikkeltje anders haha

Frietgezicht

Avatar

^ Je vond Dr Doom goed?Ok... :D

ISIM

Avatar

Zo zo, jij kan lezen. Netjes man Smiley face

SunChaser

Avatar

Waarom brengen ze de Josh Trank versie niet heel gewoon uit

SuPa

Avatar

Kunnen ze FF niet gewoon terug geven aan Marvel. Zo niet, dan gewoon niks mee doen. Het enige wat we krijgen zijn waardeloze films.

Sunspot

Avatar

Zoooo, die film was echt schandalig slecht, niet normaal.

Ed Crane

Avatar

Ze gingen toch een Fantastic Four kinderfilm maken of zo?

Artificialis

Avatar

Er zit zoveel smet op Fantastic Four dat ik niet denk dat het verstandig is om op de korte termijn nóg een film te maken. Hij was echter de regisseur van Kick-Ass en First Class, waarmee hij wel bewezen heeft dat het superheldengenre hem goed ligt.

NieuwsFilm

meest populair