Castleden 'X-Men: Dark Phoenix' bezoeken kinderziekenhuis

James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult en Alexandra Shipp vrolijkten de patiënten op.

Tussen het filmen van superheldenfilm X-Men: Dark Phoenix door hebben vier castleden in Montreal, Canada een kinderziekenhuis bezocht. Het nieuws werd bekendgemaakt door de inrichting zelf via Instragram met een aantal foto's. Daarop zien we James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult en Alexandra Shipp enkele patiënten bezoeken. De vier acteurs spelen in de bovengenoemde film respectievelijk de karakters Charles Xavier, Magneto, Beast en Storm.

Naast de foto's plaatste het kinderziekenhuis ook een bericht. Die luidt als volgt: "Waar gaan superhelden naartoe om rond te hangen? The Children's, waar ze onze jonge superhelden persoonlijk kunnen ontmoeten! We willen de cast van 'X-Men: Dark Phoenix' bedanken voor hun bezoek aan het ziekenhuis vandaag. Ze brachten onze patiënten cadeaus en glimlachen terwijl ze een punt zetten achter de opnames in Montreal. Het was een visite die we voorlopig niet zullen vergeten!"


De film is het vervolg op X-Men: Apocalypse uit 2016. Van de keer zit niet Bryan Singer in de regiestoel, maar Simon Kinberg. Het wordt zijn regiedebuut. Het verhaal van Dark Phoenix zal zo'n tien jaar na de gebeurtenissen van Apocalypse plaatsvinden. Zoals de titel aangeeft komt telepaat Jean Grey in de schijnwerpers te staan, wederom gespeeld door Sophie Turner. Ook Jennifer Lawrence, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee en Evan Peters keren terug als Mystique, Cyclops, Nightcrawler en Quicksilver. Nieuw aan de cast toegevoegd is Jessica Chastain als Lilandra, de keizerin van het Shi'ar imperium. Het is de bedoeling dat de film begin november 2018 uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair