Gerucht: Kiersey Clemons uit 'Justice League' gesneden

Gerucht: Kiersey Clemons uit 'Justice League' gesneden

Iris West zien we dan pas veel later.

Niet alleen zou Jesse Eisenbergs Lex Luthor uit Justice League gesneden zijn, ook Kiersey Clemons schijnt er niet meer in te zitten. Zij zou een cameo hebben als Iris West, het vriendinnetje van The Flash (Ezra Miller), maar haar rol zou op de vloer in de editing kamer beland zijn.

Dat meldt de site Batman News op basis van anonieme bronnen bekend met de productie. De aanname was lange tijd dat zij een kleine rol zou hebben in de film, die dan net als die van Amber Heard als Queen Mera, vooral als een leuke introductie zou dienen. Ook dat laatste personage heeft een kleine rol in Justice League, maar zit wel uitgebreid in Aquaman.

Wat Clemons betreft, zullen we mogelijk moeten wachten tot we The Flash over een paar jaar in de bioscoop kunnen zien, om haar als Iris West te bewonderen. Het is nog de vraag wiens beslissing dat was: die van Zack Snyder, of dat het een beslissing van diens vervanger, Joss Whedon, was. Laatstgenoemde mag zijn visie op de film realiteit maken, en schijnt flinke veranderingen aan te brengen. Justice League zou vooral flink strak gemaakt worden.

Uiteindelijk kan Clemons altijd alsnog in de film te zien zijn. Definitief weten we dat op 16 november, als de film in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair