Epische posters 'Pacific Rim: Uprising'

Sta op!

Er zijn drie nieuwe posters vrijgegeven van Pacific Rim: Uprising. Twee van die beelden tonen de piloten van Gipsy Avenger (John Boyega en Scott Eastwood) en het andere beeld is wat algemener. Duidelijk is in elk geval wel dat het Jaeger-programma in volle vaart doorgezet is, voor het geval dat de Kaiju terugkeren.

De film van regisseur Steven S. DeKnight haalt inspiratie uit het eerste project dat Guillermo del Toro ons in 2013 bracht. Oude bekenden keren niet terug, in plaats daarvan krijgen we een heel nieuwe cast te zien. Naast Boyega en Eastwood, spelen ook Jing Tian, Wesley Wong, Lily Ji, Lang Yingying en Zhang Jin hoofdrollen.

Pacific Rim: Uprising speelt zich tien jaar na de Battle of the Breach af. Het Jaeger-programma is, versterkt door de overwinning bij de Brach, veranderd in de krachtigste wereldwijde verdedigingsmacht in de menselijke geschiedenis. De PPDC roept nu de beste en slimste mensen op om zich aan te melden en de volgende generatie helden te worden. Als de Kaiju terugkeren, zijn we klaar... Dat zal op 22 maart 2018 nodig zijn, want dan is de film in de bioscoop te zien!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair